MTB toertocht

  • 16/12/2018

Op zondag 16 december organiseren we weer een MTB toertocht. We rijden deze tocht in clubverband en starten in groepen vanaf 09.00 uur vanuit ons clubhuis in park Assumburg. Zorg  dat je een duinkaart meeneemt want wij rijden een stuk door het duin. Hoewel het een clubgebeuren is , zijn vrienden en kennissen als introducé van harte welkom. Het is de bedoeling dat iedereen die mee wil ook mee kan.

De route is zo langzamerhand wel bekend bij jullie. We rijden vanuit het clubhuis via de Noordermaatweg-Korendijk naar Castricum en gaan bij de Papenberg het duin in. Daarna gaan we door het duin naar Wijk aan Zee en bij Heliomare het strand op richting de pier. Via de Reyndersweg een stukje TATA-duin en dan over de Zeeweg achter de begraafplaats Duinrust om. Dan over de Voorweg naar het Duinpad en over de Korendijk en Noordermaatweg weer naar het clubhuis. De lengte van de tocht is circa 40 km. 

Na afloop verzamelen we weer in ons clubhuis voor een kop soep en de traditionele nababbel, bovendien is er ook gelegenheid om de fietsen af te spuiten. Kosten 3 euro. 

Bekijk de agenda

Website door Teuniz.nl