Boerenlandwandeling 22 oktober 2023

13 oktober 2023 -

Afgelopen twee jaar organiseerden we ook een boerenlandwandeling en de deelnemers waren daar zeer enthousiast over.  Dit jaar organiseren we de derde editie en wel op zondag 22 oktober 2023. We wandelen over paden en weggetjes waar je normaal gesproken niet kunt komen. Dus een unieke, prachtige route door de polder langs onder andere Busch en Dam en over het privéterrein van twee melkveehouderijen. Ook dit jaar stellen deze melkveehouders hun bedrijven open voor bezichtiging. 

We wandelen over verharde wegen en natuurpaden, daarom adviseren wij stevige schoenen. 

Voor de jeugd is er dit jaar een tocht uitgezet van 6 km. Daarbij komen zij slechts langs één melkveehouderij, maar ze mogen daar wel in de stallen kijken. Kortom een educatieve tocht! 

De meer geoefende wandelaar loopt 12 km en gaat langs beide bedrijven.

Je kunt starten tussen 10.00 en 12.00 uur in het clubhuis van IJsclub Kees Jongert aan de Adelaertlaan 5 in Heemskerk. De controleposten sluiten om 14.00 uur en in het clubhuis kan je terecht tot 16.00 uur, waar je onder het genot van een drankje kan nagenieten van de tocht. De kosten van deelname zijn 4 euro per persoon.

Lees al het nieuws

Website door Teuniz.nl