KJ skeelerbaan opgenomen in het Jeugd Skate Toernooi

28 februari 2023 -

Jeugd Skate Toernooi op 11 juni in Heemskerk

Om de skatende jeugd in Noord Holland op een laagdrempelige kindvriendelijke manier te laten kennismaken in het skeeleren als wedstrijdsport, besloten de toenmalige hoofdtrainers van Medemblik (Will Valentijn) en Purmerend (Arent Huisman) om gezamenlijk een toernooi te gaan opstarten. Samen met Harry en Marga Ooijevaar, Ria Groen, en Sylvia Valentijn werden de plannen verder uitgewerkt tot een programma welke nog steeds de basis is van het jeugdtoernooi.

De wedstrijd wordt georganiseerd voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben en een licentie is niet nodig. Elk kind is welkom! Wil je meer weten? Klik dan hier.

Lees al het nieuws

Website door Teuniz.nl