Activiteiten ijsclub worden opgeschort

17 maart 2020 -

Beste leden,
In verband met het coronavirus is besloten om alle activiteiten van de ijsclub in ieder geval tot eind april op te schorten. Dit betekent dat
 
  • alle trainingen komen te vervallen;
  • vergaderingen (bestuurs-trainers-evenementencommissie etc.) komen te vervallen; de prijsuitreiking en huldiging van de clubkampioenen worden uitgesteld; later wordt bepaald wanneer deze plaatsvinden;
  • bijeenkomsten van de zelfwerkzaamheidploeg (1e donderdag van de maand) komen te vervallen;
  • geplande evenementen komen te vervallen (rondje Abcoude-ronde van Noord-Holland).
Eind april bekijken wij of wij deze maatregel langer moeten handhaven of bijstellen, afhankelijk van de aanbevelingen van het RIVM. Als er tussentijds veranderingen zijn, informeren wij jullie via de mail en/of via onze website. 
 
Uiteraard staat het iedereen vrij om zijn of haar conditie op peil te houden, bijvoorbeeld door racefiets- en mountainbiketrainingen. Advies van de KNWU is om vooral niet in groepen te trainen, maar zelfstandig.
 
Laten wij hopen dat de door de overheid genomen maatregelen voldoende effect hebben. Daarom is het van belang dat iedereen daarin zijn verantwoordelijk neemt. Dit is de enige manier om de crisis samen te overwinnen.
 
Met vriendelijke groet,
Nico Pronk

Lees al het nieuws

Website door Teuniz.nl