Certificaat voor inzet Sportstimulering Jeugd

19 mei 2019 -

Onze ambassadeur voor het jeugdschaatsen, Roy Heine, ontving vandaag namens IJsclub Kees Jongert een certificaat en schildje voor het succesvol bijdragen aan ‘Sportstimulering Jeugd’. Deze waardering was vooral voor de inzet in december op het ijsbaantje bij het stationsplein. Onze ambassadeurs voor het jeugdschaatsen, Roy en Luc Heine, lieten op de gelegenheidsijsbaan 1500 leerlingen de lol van het schaatsen beleven. Roy kreeg de erkenning uit handen van wethouder Erol.
Behalve IJsclub Kees Jongert kreeg ook basisschool de Sleutelbloem dit schildje uitgereikt.  

Roy en Luc maakten meteen van de gelegenheid gebruik om ook op de sportfair de ijsclub te promoten.

Goed bezig mannen!!

 

Lees al het nieuws

Website door Teuniz.nl