Tristan en Luc rijden PR tijdens de Bloksma-bokaal

9 maart 2019 -

Vanavond twee KJ-ers aan de start bij de Bloksma-bokaal. Een wedstrijd die Bob de Jong 5 jaar geleden in het leven riep om de 10 km te promoten. Tristan Hagen kwam als eerste in actie. Hij ging een tijd lang gelijk op met zijn tegenstander, maar kreeg het in het tweede gedeelte wat zwaar. Hij finishte wel met een knap pr van 15.59.15. Luc Heine kwam een aantal ritten later in actie. Zijn race had zelfs een internationaal karakter; zijn tegenstander kwam uit Duitsland. De eerste paar rondes waren ze nog aan elkaar gewaagd, maar Luc kon zijn rondetijden beter vasthouden. Met rondetijden tussen de 35.8 en 36.3 en een slotronde van 34.2 won Luc zijn rit met een mooi nieuw pr van 15.00.04. Helaas nèt niet door de 15 minutengrens. Met deze tijd werd Luc 5e in het algemeen klassement en sluit hij zijn seizoen met een goed gevoel af. Tristan eindigde op de 15e plek. 

Lees al het nieuws

Website door Teuniz.nl