Ard en Keessie Bokaal

7 maart 2019 -

Op zaterdag 23 maart om 20.00 uur staat de meest heroïsche schaatswedstrijd over 1500 meter van het jaar op de agenda: de Ard en Keessie Bokaal. Hierin gaan schaatsers terug in de tijd: op vaste schaatsen in een wollen trui strijden op het buitenijs van de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Kun jij je meten met Ard Schenk en Stien Baas-Kaiser, de allergrootsten van de 20ste eeuw? Vorig jaar werd tijdens de eerste editie het baanrecord van Ard Schenk en het baanrecord van Stien Baas-Kaiser verbeterd. Dit jaar gaan we voor nog snellere tijden! 
Klik hier voor het verslag van schaatsen.nl

Rijders moeten zelf zorgen voor een trui, muts en vaste schaatsen. Voor mensen die geen eigen vaste schaatsen hebben zal Jan van der Hoorn Schaatssport aanwezig zijn om kosteloos een vast onderstel onder uw schaatsschoenen te bevestigen.

Je kunt ook met 50% korting een skate lock aanschaffen bij Hyro Sport. Je kunt dit aangeven bij de inschrijving.

De inschrijfkosten zijn  €5. Wees er snel bij, want het deelnemersaantal is beperkt! 

Wij hopen op een groot deelnemersveld met talenten, toppers en bovenal liefhebbers!

Inschrijven kan hier.

Lees al het nieuws

Website door Teuniz.nl