Uitslagen marathon van 4-3-2019

5 maart 2019 -

Jos Niesten jr heeft het seizoen bij de M1 met een mooi resultaat afgesloten. Hij reed gister de hele wedstrijd goed met het peloton mee, werd uiteindelijk 3e en won ook nog een premie. In het eindklassement eindigde hij op de 6e plaats. Niet verkeerd voor zijn eerste jaar bij de M1!

Ronald Pletting moest één rondje laten lopen, kon daarna weer aanpikken en werd 6e. In het eindklassement eindigde hij op de 9e plek. Anthonie Luijendijk stond vandaag niet aan de start en is in het eindklassement 15e geworden. 

Bij de C1 pakte Tristan Hagen na een prachtige ontsnapping één ronde, nadat er al zes rijders één ronde voorsprong hadden. Hij was in zijn eentje naar de kopgroep gereden. De eindsprint was door deze mooie actie helaas te zwaar voor hem. Uiteindelijk werd Tristan 7e. Knappe prestatie! In het eindklassement staat Tristan op de 11e plek. 

Lees al het nieuws

Website door Teuniz.nl