Erwin de Vries wint klassement M2

25 februari 2019 -

Op maandag 25 februari werd de laatste marathon in de categorie M2 gereden.
Het klassement stond vooraf op scherp. Het verschil tussen nummer 1, Erwin de Vries, en nummer 2, Dirk Dijksman, was 0.8 punt. Degene die als eerste eindigde, was winnaar van het klassement. Meteen vanaf ronde 1 ging De Vries in de aanval, Dijksman ging mee. Ze pakten 200 meter samen, maar toen zette De Vries nog even aan. Dirk Dijksman kon niet mee en ging overeind. De Vries bleef rijden en pakte helemaal alleen een rondje. Hij bleef een paar rondes rustig bij het peloton zitten en sprong toen opnieuw weg. De Vries won de wedstrijd heel overtuigend met één ronde voorsprong en werd daarmee winnaar van het klassement van de M2! 
Hij heeft heel aanvallend en sterk gereden en dat werd beloond.
 
Wie reden er vanavond nog meer?
In de categorie van Erwin stond ook Theo van Lieshout aan de start. Hij eindigde op de 18e plek. In het eindklassement is Theo 24e geworden en Martin Huisman 30e.
 
Bij de M3 stonden aan de start: Mark Andringa en André Broere. Mark werd 25e. André heeft de wedstrijd niet uitgereden. In het eindklassement eindigde André op de 36e plek en Astrid Borst op de 33e. 
 
In de categorie M4 reden Willem van de Brink (9e), Rob Fiddelaar (22e), Arno de Ruijter (24e), Cor Duin (32e) en Kees Brasser (42e). In het eindklassement is Willem 12e geworden,
Chris Niele 18e en Duco Luijt 31e. 

Lees al het nieuws

Website door Teuniz.nl