Uitslagen marathon 28-1-2019

30 januari 2019 -

Afgelopen maandag was er weer een podiumplaats voor Erwin de Vries bij de M2. Hij werd 3e bij de wedstrijd en won de premiesprint. Hij staat nu 2e in het algemeen klassement. Martin Huisman eindigde als 14e en staat op plek 28 in het algemeen klassement. Theo van Lieshout, vanavond niet gestart, staat 13e in het algemeen klassement. 

Bij de M3 eindigde Astrid Borst op de 12e plek. André Broere werd 19e en Mark Andringa 32e. Astrid staat 29e in het algemeen klassement en André 33e. 

Bij de M4 stonden Cor Duin en Kees Brasser aan de start. Zij reden helaas geen uitslag. Willem van de Brink rijdt deze week zijn rondjes op de Weissensee en stond dus niet in Haarlem aan de start. Hij staat 13e in het algemeen klassement van de M4, Chris Niele 14e en Duco Luijt 31e. 

 

Lees al het nieuws

Website door Teuniz.nl