Luc Heine deelnemer Holland Cup

19 november 2018 -

Kort verslag van de Holland Cup

Luc Heine was opgeroepen als reserve voor de 5000m Holland Cup op 19 november in Alkmaar. Voor volgende week heeft hij zich al rechtstreeks voor de Eindhoven Trofee geplaatst . Dit is een toernooi over twee dagen, waar tickets voor het NK allround te verdienen zijn. KJ is dus weer vertegenwoordigd in de subtop van Nederland!! 

Tien uur nadat Luc Heine was opgeroepen als reserve voor de Holland Cup, stond hij aan de start van de 5000m. Door de late oproep waren de voorbereidingen voor deze wedstrijd niet optimaal. Onze KJ-topper ging daardoor iets te snel van start, waardoor de laatste rondes wel erg zwaar werden. 
Luc ziet deze wedstrijd dan ook als een wijze les voor de Eindhoven Trofee, waar de 5000m ook op het programma staat.
Voor de Eindhoven Trofee wensen wij hem heel veel succes!! 

Lees al het nieuws

Website door Teuniz.nl