Klaas Pander Memorial 2018

5 november 2018 -

Klaas Pander Memorial 2018Op zaterdag 22 december van 20.00 uur tot 23.00 uur wordt de vierde editie van de Klaas Pander Memorial verreden op de ijsbaan in Haarlem.

Afvalrace, een puntenkoers en een koppelwedstrijd

Deze wedstrijd in de vorm van een afvalrace, een puntenkoers en een koppelwedstrijd wordt georganiseerd vanuit de IJsclub Haarlem tezamen met de Baancommissie Haarlem voor junioren B tot en met Masters van alle verenigingen die in Haarlem op de ijsbaan schaatsen.

Koppel

Je vormt met een andere schaatser een zogenaamd koppel. Eerst rijdt een persoon de afvalrace en de andere rijdt dan de puntenwedstrijd. Voor beide races zijn punten te verdienen. Beiden rijden in de finales als koppel waarbij zij elkaar afwisselen.

Klik hier voor meer informatie, kosten, reglement en inschrijven.

Lees al het nieuws

Website door Teuniz.nl