De einduitslagen bij de masters ook bekend!

28 februari 2018 -

De laatste wedstrijd in de marathoncompetitie is op 26 februari gereden. Een aantal 
KJ-ers reed keurig in de punten.  Erwin de Vries werd 6e bij de Masters 2. Bij de Masters 3 werd Mark Andringa 13e en Rem Bakker 17e. Bij de Masters 4 reed Willem van den Brink naar een 14e plek, Rob Fiddelaar werd 16e, Arno de Ruiter 18e, Cor Duin eindigde als 25e en Kees Brasser als 26e. Hiermee zijn de punten voor het eindklassement van de marathoncompetitie ook bekend. Het eindklassement ziet er als volgt uit: 

Masters 1
  7. Ronald Pletting 
  8. Edward Hagen
14. Anthonie Luijendijk

Masters 2
   5. Erwin de Vries
20. Theo van Lieshout
22. Martin Huisman

Masters 3
  4. Rem Bakker
  9. Gerard Kool
13. Stephan Ottenhoff 
37. Mark Andringa

Masters 4
22. Willem van de Brink
23. Rob Fiddelaar
31. Arno de Ruijter

Op maandag 5 maart is het Kampioenschap van Haarlem voor alle categorieën en de prijsuitreiking. Ook nemen we na 38 jaar trouwe dienst afscheid van onze gewaardeerde en altijd enthousiaste speaker, Ben Verduin. Komt allen! Prijsuitreiking is om ongeveer 21.30 uur.

Lees al het nieuws

Website door Teuniz.nl