Uitslagen jaarlijkse kerststollenrace

20 december 2017 -

Na de afgelaste wedstrijd van 11 december stonden op 18 december de masters aan de start voor de jaarlijkse kerststollenrace. Bij de masters 2 behaalde Erwin de Vries een knappe zevende plaats. Na zes wedstrijden staat hij nu vierde in het klassement. In deze categorie werd Martin Huisman 12e en Theo van Lieshout 14e. Bij de masters 3 pakte Rem Bakker met een 10e plaats nog net een kerststol mee. Gerard Kool finishte op plaats 20 en Benedict Overtoom als 29e. In het klassement staan Rem en Gerard op een keurige 4e en 5e plaats.  In de categorie M4 geen kerststollen voor de Kees Jongert schaatsers. Rob Fiddelaar werd 18e, had zeker de monsteroverwinning van Feyenoord uitbundig gevierd! Arno de Ruijter werd hier 22e. 

Verslag van Mart Kos

Lees al het nieuws

Website door Teuniz.nl