Sport- en spelletjesdag 15-7-2017

17 juli 2017 -

Op 15 juli was het eindelijk zo ver; de sport- en speldag voor de jeugd, georganiseerd door Mieke en Meike was er weer. Deze keer was de schoolschaatsgroep van afgelopen seizoen ook uitgenodigd. Om 10.00 uur meldden 17 enthousiaste jongens en meiden zich voor een sportieve ochtend. Het weer zat mee en het zonnetje deed zijn best. Tactiek, fantasie en teamwork waren de sleutelwoorden. Als afsluiter natuurlijk nog een spel met water; dat blijft toch het leukst. Er zijn heel wat sponzen heen en weer gevlogen en Mieke en Meike hopen dat ze ze allemaal hebben teruggevonden. Zo niet dan komt die spons tegen de winter wel bovendrijven.
Het was een geslaagd evenement en misschien kan dit festijn van de winter op het ijs worden herhaald.

De foto’s vind je hier sport- en spelletjesdag 2017

Lees al het nieuws

Website door Teuniz.nl